SMARTMETRE GIVER BL.A TINNITUS, OG "DANSK ENERGI" TRUER

 

Tinnitus er en af de hyppigste bivirkninger ved at være udsat for stråling fra mobilmaster, wi-fi, mobiltelefoner mm. Flere og flere generes af øresusen . (Det tog denne skribent trekvart år under gunstige forhold, fø r det forsvandt).
Men nu kommer en ny kilde, som man ikke kan slippe for.  De såkaldte smartmetre eller fjernaflæste elmå lere, der blandt flere fordele giver el-leverandørerne muligheden for at slippe for at aflønne personer til at aflæse  el-forbrug. Desværre udsender disse må lere  skadelige stråler af samme type som ovennævnte kilder.

Og Dansk Energi anbefaler sine medlemmer om nødvendigt at slukke for strømmen til de genstridige modstandere af denne "smarte" løsning 
Det er helt uholdbart for EHS-ramte, men vil også blive et stort problem for mange, der endnu ikke har udviklet el-overfølsomhed/EHS. (Se link til Dansk Energi's brev fra april ).

Einer Flydal tager i denne artikel afsæt i, at der er en stor konference om stigningen i tinnitus i Norge, mindst 15 pct af befolkningen, ( i Danmark lider nu hver sjette af grader af Tinnitus), og at den aktuelle udbredelse af smartm  å   lere/EHF slet ikke er på dagsordenen. Han ruller de mange beviser og argumenter ud, så både fagfolk og lægfolk kan følge med. Artiklen er norsk, men husk at norsk kun er dansk med mange stavefejl :-)

https://einarflydal.com/2016/10/21/tinnitus-en-vanlig-virkning-av-smarte...