Strålingsekspert: Få trådløse teknologier væk fra børn

Barrie Trower, Britisk militær mikrobølgeekspert

- At børn bruger og udsættes for trådløse teknologier er utrolig farligt og dumt, og de mennesker, der tillader det, burde spærres inde på livstid, for det kan både skade børnene og fremtidige generationer, siger Barrie Trower, der er tidligere ekspert i mikrobølgevåben for Royal Navy og British Secret Service.

Barrie Trowers barske udmelding kom, da han gæstede Danmark, den 20. september 2012, og gav flere interviews. Ud fra sin fortid i britisk militær og efterretningstjeneste beretter Barrie Trower, at mikrobølger været brugt som våben i mange årtier.

- I militæret har man en omfattende viden om mikrobølgers skadevirkninger, det har man nemlig undersøgt videnskabeligt i mange år, fortæller Barrie Trower.
Det er også mikrobølger, som benyttes i moderne trådløs telekommunikation, og de kan ifølge Berrie Trower fører til en lang række skadevirkninger. Han nævner fx kræft, depression, udmattethed og svækkede mentale evner.

Mikrobølger kan endvidere skade DNA. Dette er særlig uheldigt i forhold til DNA-skader på æggene i ovarierne hos pigefostre og kvinder, og det kan føre til skader, som vil vise sig i generationer fremover, vurderer Barrie Trower. 

Kilder (engelsk tale):